Workshop: Keep on breathing

   

   

  Workshop voor volwassenen

   

   

   

  Mensen leven tegenwoordig in een versnelling waardoor de wereld aan zichzelf voorbijgaat. We zijn ons niet meer bewust van ons lichaam en onze eigen innerlijke kracht. Door constante druk van buitenaf en de opwellende angsten en piekergedachten, gevoed door stress, creëren we voor onszelf een onleefbare wereld. Veel mensen belanden in depressie, krijgen te maken met burn-out of leven in constante angst.

   

  De mensheid staat nu voor een belangrijke opdracht: “Bewust worden, Leren Loslaten en Blijven Ademen” opdat we onze eigen innerlijke kracht zouden vinden. Wanneer we in onze kracht staan kunnen we beter omgaan met de stress in onszelf en de drukte om ons heen.

   

  Deze workshop bestaat uit twee delen en is gebaseerd op een nieuwe ademhalingstechniek gecombineerd met de basis van Mindfulness.

  In het eerste deel komt het aspect “Bewust worden” aan bod. Hier leren we hoe we terug in contact kunnen komen met ons lichaam en onze eigen innerlijke kracht.

  In het tweede deel komen de aspecten “Leren Loslaten” en “Blijven Ademen” aan bod. Hier leren we hoe we onze angsten en piekergedachten kunnen loslaten zodat we beter kunnen omgaan met stress en we onze aandacht beter kunnen richten.

   

   

   

   

   

  Helen Pauwels © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

  www.helen-pauwels.be